VELKOMMEN TIL VÅRT HUNDEPENSJONAT
 
Velkommen til vårt offentlig godkjente hundpensjonat! 
Vi har hvert år besøk av Mattilsynet, som har godkjent hundepensjonatet vårt med positive tilbakemeldinger. 
Ta kontakt med oss snarest hvis du ønsker å bestille plass. Du finner e-postadresse og e-postskjema under Kontakt oss (i menyen øverst). Hvis du har spørsmål, kontakt oss på telefon 90055956, eventuelt send en sms.

NB! I forhold til koronapandemien har vi også strenge smittevernregler. Vi har kontakt med smittevernmyndigheter og diskuterer til envher tid hva som er forsvarlig. Har du spørsmål om dette, ta kontakt. 
 
Vi driver et relativt lite hundepensjonat og legger vekt på at hver hund skal få personlig håndtering.
Hundepensjonatet har uteplasser (se bildet over) som brukes i sommerhalvåret og som dagplass hvis noen ønsker det i vinterhalvåret, og tilsvarende inneplasser inne i bygningen, der plassene vender mot en felles midtgang så de ser hverandre. 
På kennelplassene har vi hundesenger og tepper.
 
De som vil kan også ha med eget bur, tepper, kurver etc. (Se bildet)
 
Inne har vi også vaskerom med vaskemaskin for tepper etc.
Vi har også radio inne i kennelbygget, noe de fleste hundene synes er hyggelig.  
Hundeplassene er rommelige (dimensjonert for to hunder, om noen har to som ønsker å bo sammen) med vekt på sikkerhet og hygiene. 
Vi har hundeseng, men det er fint om du har med eget teppe. Om det ikke går, har vi tepper på lager.
 
 
 To hunder som bor sammen får hver sin seng. Men det er ikke alltid de bruker  begge!
 
Vi ønsker at din hund skal føle seg trygg hos oss. Det er ingen hunder som blir plassert sammen med andre eller må forholde seg til hunder de ikke kjenner. Hver hund behandles individuelt. 
Du bestemmer selv hva hunden skal ha med seg. Vi holder seng og fòr. Om du ønsker at den skal ha med egen mat, leker og tyggeben, tar du med dette. Noen kommer også med egen seng eller reisebur, andre kommer som "de går og står". Begge deler er greit.
Hunden må være vaksinert innenfor det siste året, og senest 14 dager før levering. 
NB! Husk å ta med kopi av vaksinasjonsattest for fremvisning! 
 
Vi lufter hundene med individuelle turer i bånd. Vi har også en mindre luftegård. De som har lyst til å være der en stund, får det. Vi plasserer ikke hunder sammen i luftegården, bortsett fra de som kommer og bor sammen.
 
Moro å rase litt i luftegården.... 
 
NB!
Vi kan av sikkerhetsmessige hensyn ikke ta imot hunder som viser aggresjon mot mennesker.
Vi tar heller ikke imot hunder som har smittsomme sykdommer. 
 
HVOR FINNER DU OSS?
Vi holder til på garden Sindre i Sør-Markane, Stryn kommune. 

- Til deg som kommer fra øst: Kjør rv. 15 over Strynefjellet til Stryn. Herfra tar du rv 15/rv 60 i retning Måløy/Ålesund. Underveis passerer du Statoil Stryn (høyre side) og et hvitt skolehus/ungdomshus (venstre side). Etter ca 15 km: Ta av til venstre ved et busskur av betong. Du ser gården fra veien: Rød låve, kennelbygg, hvite hus. NB! Hvis du passerer skilt med Hornindal på: Snu og kjør tilbake. Da har du kjørt ca 50 m for langt.

 

- Til deg som kommer fra vest/nordvest: Kjør fra Nordfjordeid, Kviven eller Hellesylt mot Stryn. Etter at du har passert Kjøs bru, vil du etter et par km se et gult skilt hvor det står Sør-Markane. Sving av til høyre ved skiltet, og du er framme. Du ser garden fra veien: Rød låve, hvite hus, kennelbygg. NB: Hvis du passerer et skilt der det står  Stryn kommune: Snu og kjør tilbake. Du har kjørt ca 50 m for langt!

- Til deg som kommer nordfra: Kjør E6 til Otta og ta av mot Stryn, følg videre anvisning for de som kommer fra øst. Eventuelt kjør E39 til Spjelkavik og følg videre anvisning for de som kommer fra vest.

 

- Til deg som kommer sørfra: Kjør E39 til Nordfjordeid og følg anvisning for de som kommer fra vest, eller følg fv 60 via Innvik og Olden til Stryn, og følg videre anvisning for de som kommer fra øst.